19 вересня 2023 00:02

"Торіно" на виїзді розгромило "Салернітану", "Верона" та "Болонья" зіграли внічию

Дербі "гранатових" впевнено виграли туринські.


Серія А. Четвертий тур


Салерно. "Стадіо Арекі"

"Салернітана" - "Торіно" 0:3

Голи: Буонджорно 15, Радоньїч 41, 50

Дербі "гранатових". "Торіно" два сезони поспіль завершував в Топ-10 і знову спробує посунути значно заможнішу та статуснішу Топ-8. "Салернітана" після приходу Паулу Соузи взимку запам'яталася впертістю та солідною грою, була королевою нічиїх. Щоправда, сезон 2023/24 обидві почали непоказно. Друга – двома очками в трьох турах (хай й 2:2 проти "Роми"), перший – чотирма, але лише одним голом вдома у ворота двох новачків ліги.

Сьогодні "Торо" все ж таки прорвало. Завдяки ранньому голу. Грати за результатом, на втримання, від оборони він вміє чудово, тим більше, коли суперник - не гранд. Хоча почала активно "Салернітана". Кандрева та Кабрал перевіряли воротаря. Але не сильно, а невдовзі під час кутового захисник Буонджорно добив після спроби Радоньїча. Надалі ж Мадзоккі і Кандрева пробивали трохи неточно, а Радоньїч здалеку якраз влучив.

Кабрал не спромігся повернути інтригу прямо перед перервою, замкнувши пас Кандреви в стійку, не спромігся й Ботхейм, не добивши. А на початку другого тайму Радоньїч, автор єдиного голу у попередньому турі, оформив особисті шість з шести очок. Белланова прорвався і прострілив на нього. Очоа міг дістати, але не склався як слід. А надалі команди хіба що створили по одному супермоменту.

Лише перша домашня поразка "Салернітани" у лізі після восьми матчів поспіль без них, але вже вона, друга поспіль на всіх полях, створює чималий тиск на Соузу. А "Торіно" підтверджує свою гостьову силу - п'ята гостьова перемога без пропущених в останніх шести матчах ліги. Шостим був 1:4 від "Мілану". На щастя для "биків", в цій лізі багато суперників слабших за "дияволів".

===========

Верона. "Маркантоніо Бентегоді"

"Еллас Верона" - "Болонья" 0:0