18 вересня 2023 15:01

Дженас про "Челсі": "Позиція центрфорварда здається проклятою після відходу Дрогба у 2012-му. Почеттіно потрібно швидко вирішити проблему, враховуючи, як швидко клуб наймає та звільняє тренерів"

Джермейн Дженас вважає, що проблеми «Челсі» в атаці почалися з відходом Дідьє Дрогба.


«Мені здається, що [Ніколасу] Джексону потрібна деяка допомога, але слід враховувати, що він новачок у клубі, який багато років мав проблеми з центрфорвардами – практично відтоді, як у 2012 році пішов Дідьє Дрогба.


Це одна позиція в «Челсі», яка часом здається проклятою, до того ж вони щотижня грають новим складом, тому тут немає сталості. Це абсолютно нова команда, але Почеттіно все одно потрібно швидко вирішити цю проблему, тому що він знає, що про нього судитимуть тут і зараз – всі знають історію клубу та те, як швидко вони наймають та звільняють менеджерів.


Отже, він знає, що не може чекати, доки Нкунку відновиться – коли він знову буде готовий грати, вже настане 2024 рік. Почеттино може вказати на ігри, подібні до [матчу з «Борнмутом»], як на доказ виконаної роботи, і тепер йому лише потрібно покращити реалізацію.

Досі, коли я бачив їхні ігри цього сезону, вони були досить посередні, але проти «Борнмута» вони грали між лініями, щоб займати вигідні позиції. Це був перший раз, коли я по-справжньому зміг зрозуміти, що вони намагалися зробити», – сказав колишній гравець «Тоттенхема».