18 вересня 2023 14:19

Саттон про МЮ: "Коли Моурінью кидав усіх під автобус, він втратив роздягальню. У тен Хага ще не ця стадія"

Кріс Саттон оцінив ситуацію в Манчестер Юнайтед.


«Манчестер Юнайтед» зараз не в такій великій кризі, як тоді, коли Жозе Моурінью грав у гру «звинувачуй усіх у всьому». Ближче до кінця [роботи до «МЮ»] він став ізольованою фігурою зі своїм божевільним, егоїстичним маренням.


Але Еріку тен Хагу потрібно якнайшвидше вирішити цю ситуацію, тому що пильна увага до нього наростає після кожного неякісного матчу.

«Юнайтед» – клуб, на який покладаються найвищі очікування. Завжди таким був. Завжди такою буде. Виграти лише два з п'яти стартових матчів АПЛ – і їм ще пощастило, що вони виграли їх – це недостатньо.


У якомусь сенсі я співчуваю тен Хаґу. Він нічого не міг зробити у ситуації з Мейсоном Грінвудом. Він нічого не міг вдіяти із ситуацією навколо Антоні. Навіть не впевнений, що він міг щось зробити з Джейдоном Санчо, який виглядає примадонною. Тен Хаг був просто чесний щодо нього.


Коли Моурінью кидав усіх під автобус, він втратив роздягальню. У тен Хага ця стадія ще настала.


Проти «Баварії» в середу буде непросто, але «Юнайтед» потрібно показати найкращу версію себе, коли вони зіграють проти «Бернлі» у гостях у АПЛ у суботу», – написав колишній нападник «Челсі» у колонці для Daily Mail.