17 вересня 2023 08:23

У мережі з'явилося відео бійки на заправці за участю ексфорварда "Динамо"

3 вересня у Бразилії стався інцидент з екс-форвардом «Динамо» Клебером, в рамках якого колишній футболіст був звинувачений у побитті співробітників цілодобового магазину, що працює при одній із автозаправних станцій Сан-Паулу.


Напередодні бразильські ЗМІ оприлюднили відео інциденту, на якому видно, що сварка справді переросла у з'ясування стосунків, під час яких Клебер напав на опонентів.


Водночас сам Клебер випустив заяву щодо ситуації, відмітивши, що всі його дії були викликані виключно мотивами самооборони.

«На відміну від того, що повідомлялося, на мене напали троє людей, і я захищався тільки від нападів, яких я зазнав, чи то мова йде про фізичні та/або моральні. Я не нападав на жодного співробітника установи, і це видно навіть на відео, що з'явилися у мережі, там немає жодної агресії або замахів з мого боку», - написав Клебер.

Зазначимо, що один із бразильських телеканалів, який залучав Клебера до своїх ефірів у ролі експерта, після інциденту вже встиг розірвати договір про співпрацю з екс-футболістом.

Клебер грав за «Динамо» з 2004 до 2009 років (105 матчів, 36 голів, 6 асистів), а завершив кар'єру футболіста наприкінці 2020 року в американському клубі «Остін Боулд».