16 вересня 2023 23:40

Невілл про поразку МЮ від "Брайтона": "Глейзери у відповіді за це – 10 років вони курирували посередність на полі та за його межами, створили в клубі культуру жадібності та недисциплінованості"

Гарі Невіл розчарований поразкою "Манчестер Юнайтед" від "Брайтона".


У 5-му турі АПЛ "МЮ" програв "Брайтону" на "Олд Траффорд" з рахунком 1:3.


«Я щойно повернувся з «Олд Траффорд», і хоча перед матчем завжди потрібно бути оптимістом, найтривожніше, що побачене в результаті не стало сюрпризом. Це не було [пов'язане з] нестачею зусиль чи незацікавленістю гравців. Команду повністю переграв суперник, який був добре підготовлений та знав, що робить. Все дуже просто…


І так, Глейзер у відповіді за це. Ось як це працює. У вас є бізнес, і все хороше та погане залишається з вами! Вони успадкували найкраще у всіх аспектах. 10 років вони займалися посередністю на полі та за його межами. Вони створюють культуру жадібності, недисциплінованості, нерішучості та невпевненості, що пронизує весь клуб.


Було б краще, якби вони швидше і вигідніше продали клуб і дозволили принаймні як слід виправити те, що відбувається поза полем, і це змінило б тон та культуру. Футбол мінливий, тому результати на полі можуть бути нестійкими та циклічними, але якщо поза полем порядок, включаючи керівництво, це дає більше шансів досягти успіху», – написав екс-гравець «МЮ» у твіттері.