16 вересня 2023 11:43

"Я жодного разу не спілкувався з Ярославським": екс-тренер "Металіста" назвав причини вильоту команди в першу лігу

Екс-наставник Металіста Періца Огнєнович заявив про те, що у нього був варіант залишитися в харківському клубі.


«Думаю, не секрет, що у Металісті була складна ситуація. Тяжко було працювати. У команди практично не було шансів залишитись у Прем'єр-лізі. Скажу чесно, у мене була можливість залишитись у Металісті після вильоту команди, керівництво було задоволено моєю роботою, але я не хотів тренувати у першій лізі – це не мій рівень», – цитує Огнєновича sport-express.ua.


Також сербський коуч відповів на питання, чи хоч раз він спілкувався з Олександром Ярославським за час роботи у Металісті.


«Ні, я з ним жодного разу не спілкувався, а тільки чув про нього. Я просто робив свою роботу, тренував команду. Чи фінансував Ярославський Металіст? Чесно, не знаю. Клуб зі мною повністю розрахувався. Відносини між мною та Металістом залишилися хорошими».


Огнєнович очолив Металіст у січні. Харків'яни під керівництвом серба набрали шість очок у другому колі УПЛ, посіли 15 місце і залишили вищий дивізіон.


Під час професійної ігрової кар'єри Огнєнович виступав, зокрема, за мадридський Реал (1999-2002) і київське Динамо (2004).


Фото: ФК "Металіст"