16 вересня 2023 10:29

Для Погба влаштували очну ставку з підозрюваними у справі про вимагання

Поль Погба, який потрапив у допінговий скандал, у ці дні також змушений вирішувати питання у справі про вимагання. Сьогодні, 15 вересня, французький суд викликав Погба для надання свідчень і проведення очної ставки з п'ятьма підозрюваними, які в березні 2022 року вимагали у футболіста 13 мільйонів євро, повідомляє RMC.


Нагадаємо, навесні минулого року банда озброєних чоловіків, серед яких, імовірно, були друзі дитинства Поля Погба і навіть його брат Матіас, зажадала у гравця 13 мільйонів євро.


Очна ставка має стати вирішальним моментом у судовому розслідуванні, відкритому у вересні 2022 року, оскільки версії Погба та п'ятьох підозрюваних, обвинувачених у викраденні й вимаганні за змовою та із застосуванням зброї, мають серйозні відмінності.


Повідомляється, що Матіас Погба не був викликаний на це засідання. Брата футболіста підозрюють у тому, що він протягом кількох місяців чинив тиск на Поля, вимагаючи, щоб той заплатив гроші. Він не був присутній у ніч викрадення в березні 2022 року, коли французького футболіста змусили покинути будинок, погрожуючи зброєю.