16 вересня 2023 09:53

Сімоне Індзагі: "Інтер" сподівається зіграти 57 ігор, як і минулого сезону"

Головний тренер “Інтера” Сімоне Індзагі розповів цілі команди на поточний сезон:


“Чи не турбує, що “Інтер” завжди повинен перемагати? Це мене не турбує. Це нормально, що у команди є амбіції провести якнайбільше матчів — ми сподіваємося зіграти 57 ігор, як і минулого сезону. Ми – “Інтер”, і ми тут для того, щоб перемагати, вигравати трофеї та дарувати задоволення вболівальникам.


У мене є сумніви щодо команди, вони є завжди, а сьогодні — ще більше, тому що вчора я бачив Лаутаро лише півгодини, Санчеса та Куадрадо я побачу сьогодні, тому я маю спробувати оцінити та зрозуміти, кого випускати у стартовому складі у наступному матчі.


Є ті, хто зіграв 180 хвилин за збірну, а є ті, хто зіграв 45 — у мене є сумніви. Сьогодні буде фінальне тренування, завтра ми "розбудимо" м'язи, а потім я зроблю вибір на користь "Інтера", - сказав вчора Індзагі.


Нагадаємо, що у минулому сезоні “Інтер” окрім участі у Серії А дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, а також виграв Кубок та Суперкубок Італії. Відповідно, команда взяла участь у всіх можливих матчах сезону.


У поточному чемпіонаті “нерадзурі” стартували з трьох поспіль перемог. Наразі вони очолюють таблицю Серії А з дев’ятьма очками в активі та різницею забитих-пропущених 8:0.