12 вересня 2023 22:33

Агент Доннарумми про свисток фанатів: "Італійське товариство має заздрість, але гравець має сильні плечі. Джанлуїджі – найкращий воротар Італії"

Агент Джанлуїджі Доннарумми сподівається, що гравця перестануть критикувати.


Воротар, який представляє «ПСЖ», потрапив у стартовий склад на гру Італії з Україною у кваліфікації Євро-2024 та отримав капітанську пов'язку. Матч пройде на Сан-Сіро, стадіоні Мілана - колишньої команди голкіпера.


«Він воротар номер один. Слова Спаллетті нас порадували. Італійське товариство має заздрість, але гравцеві пощастило, що у нього сильні плечі. Саме це робить його чемпіоном. Я також думаю про хлопців, яких одного дня порівнюють з Баджо, а в інший вважають провалом.


Я сподіваюся, що Джанлуїджі не освистуватимуть, як це було раніше. Не лише він, а вся національна збірна виходить на поле. Я можу зрозуміти свист у тому випадку, якщо це матч ПСЖ на Сан-Сіро, тоді це неминуче. Але не сьогодні, коли на полі є збірна Італії.


Цей хлопець у Мілані зайняв місце такого сильного воротаря, як Дієго Лопес. У «ПСЖ» він виграв конкуренцію у Наваса, а у збірній Італії є залізний номер один після відходу Буффона. То про що тут мова? Доннарумма – найкращий воротар у національній команді.


Коли я читав, що Луїс Енріке їм незадоволений, то запитував себе: як це? Але почувши думку спортивного директора, я заспокоївся. Тож люди просто вкидають будь-яку нісенітницю», – заявив Енцо Райола.