12 вересня 2023 20:19

"Телефон Ермосо зламали. Рубіалес почав шукати інші підходи, коли йому заборонили спілкуватися з нею". Екс-капітан жіночої збірної Іспанії про відео з автобуса після поцілунку

Екс-футболістка збірної Іспанії вважає, що телефон Дженніфер Ермосо зламали.

Президент Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) розкритикував після поцілунку з Ермосо після закінчення фіналу жіночого чемпіонату світу, в якому іспанки обіграли збірну Англії (1:0). ФІФА усунула його від футболу на 90 днів. У неділю Рубіалес оголосив рішення піти у відставку, хоча раніше він відмовлявся зробити це.


Наприкінці серпня журналіст Альвісе Перес виклав відео з автобуса жіночої збірної Іспанії, на якому футболістки з посмішкою дивляться на фото поцілунку і в якийсь момент починають кричати поцілунок. Пізніше Рубіалес відправив запис до ФІФА як доказ своєї невинності.


«Така природа війни. Ми знаємо, що тут немає жодних правил. Телефон Дженні був зламаний, у них був доступ до фото та відео. Потім стався витік інформації, який міг бути використаний для звинувачення жертви.


В автобусі були й інші моменти – коли гравці кажуть, що це дуже серйозне, з чим не можна миритися. Оскільки ФІФА заборонила Рубіалесу спілкуватися з Дженні, він почав шукати інші підходи», – сказала колишній капітан збірної Іспанії Вероніка Бокете в інтерв'ю Der Spiegel.