11 вересня 2023 20:14

Ілля ЗАБАРНИЙ: "Гравці "Борнмута" сказали, що шансів немає, але побажали у збірній успіхів"

Захисник збірної України Ілля Забарний відповів на питання журналістів перед матчем з Італією.


– Ми знаємо, що італійцям дуже потрібна буде перемога. Але ми також знаємо, що і нам вони потрібна. Будемо виходити, давати свій максимум, грати для своєї країни і боротися за будь-який шанс. Побачимо, що буде.


Ну так, звісно, проти Англії був добрий матч. Ми всі зробили гарне діло і виклалися на максимум. Хороший настрій після матчу, вже готуємося до Італії. Фанати «Борнмута» привітали з хорошою грою, побажали успіхів і сказали, що чекають ще перемог.


В принципі, всі гравці «Борнмута» побажали успіхів. Сказали, що шансів немає, але побажали успіхів. На початку в мене в Англії були важкі матчі, хороші суперники. Це дуже добре, що я почав грати і набирати кондиції та впевненість. Для збірної це плюс. Той рівень, який може дати англійський футбол, я думаю, всі хто грав там, розуміють, що це за рівень. Тому, звісно, я вважаю, що це позитивна нота для збірної. Хотілося би бачити більше наших гравців за кордоном.


Хочу подякувати всім вболівальникам, які прийшли на матч з Англією. Атмосфера була неймовірна. Це дуже емоційний момент, коли бачиш весь стадіон в українських прапорах. Всі знають, який зараз час і підтримка кожного українця є дуже важливою. Звісно, будемо чекати завтра на вболівальників, бо це – наше серце. Ми граємо для нашої України.