11 вересня 2023 15:54

MEGOGO та "Суспільне" покажуть матч Італія – Україна 12 вересня

Хто коментуватиме матч Італія – Україна 12-го вересня


Вже у вівторок, 12 вересня, національна збірна України зустрінеться із чинним чемпіоном Європи – збірною Італії у межах відбору на ЧЄ-2024. Востаннє в межах Євро збірна України зустрічалась з «лазуровими» ще у відборі на Чемпіонат Європи 2008, де програла обидва матчі. Загалом команди зустрічались 8 разів, з яких лише 2 товариські матчі закінчились нічиєю, а в інших перемогу святкували італійці.


Після нічиєї з командою «трьох левів» наша збірна посідає другу сходинку турнірної таблиці і має перевагу над італійцями в три очки. Проте у команди Лучано Спаллетті, який дебютував на чолі збірної із нічиєї проти Північної Македонії, є матч в запасі.


MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».


Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).


Початок гри о 21:45. Матч коментуватимуть Володимир Кобельков та Сергій Лукʼяненко.


Передматчева студія на MEGOGO розпочнеться вже о 20:30, де до ведучих Олександри Кучеренко та Артема Панченка долучаться технічний директор футбольного клубу «ЛНЗ» Черкаси, відеоблогер Андрій Колісник та актор та сценарист студії «МАМАХОХОТАЛА» і ведучий програми «Небезпечна передача» Олег Маслюк.


* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.


Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.