11 вересня 2023 15:39

Антоні спростував звинувачення в насильстві від 33-річного банкіра і виклав листування: "У нас була інтимна зустріч за обопільною згодою. Вона запитувала, якій білизні я віддаю перевагу"

Антоні відповів на звинувачення у насильстві від банкіра Інгрід Лани.

Нагадаємо, 33-річна жінка звинуватила футболіста «Манчестер Юнайтед» у нападі: «Він намагався зайнятися зі мною сексом, але я не хотіла. Він штовхнув мене до стіни, і я вдарилася головою».


У заяві бразильському Globo Антоні сказав:


«Я спілкувався з Інгрід щодо WhatsApp. Коли вона приїхала до Португалії на день народження своєї двоюрідної сестри, вона також захотіла приїхати до Манчестера, щоб зустрітися зі мною, з наміром познайомитися ближче. Вона питала мене, яку білизну я віддаю перевагу – червону чи білу.

Я купив їй квиток та забронював для неї номер у готелі. Я зустрівся з нею у згаданому готелі, і ми мали інтимну зустріч за взаємною згодою. Вона наполягала на тому, щоб ми зустрілися знову для ще однієї інтимної зустрічі, але я не зміг цього зробити через проблеми з розкладом, і вона повернулася до Бразилії. Після цього я більше ніколи не зустрічався з нею.


Все, про що я розповідаю, підтверджується повідомленнями у WhatsApp, які я не публікую повністю, щоб зберегти право на приватне життя. Однак, у разі потреби, я використовуватиму відповідні канали для доказу своєї невинності, а також пропонуватиму компетентні заходи щодо відшкодування збитків та клопотатиму про проведення розслідування», – заявив футболіст.


Антоні також опублікував у соцмережі скріншоти листування з дівчиною. Він написав: «Я не хочу, але мене змушують опублікувати невелику частину розмов у WhatsApp з Інгрід, яка демонструє, що в нас була лише одна зустріч, інтимна та за взаємною згодою. Питання з цією шахрайкою буде вирішено у суді!»


На одному зі скріншотів видно, що Антоні отримав повідомлення з текстом «Якщо хочеш, я чекатиму в ліжку гола». В іншому повідомленні дівчина називає футболіста «моє кохання».