10 вересня 2023 23:59

Євро-2024, відбір: Польща з екс-динамівцем Кендзьорою програла Албанії, Мітрович здобув перемогу для Сербії, Словенія з Вербичем познущалась з аутсайдера

Фото - ua.depositphotos.com


Відбулися чергові матчі відбору до Євро-2024.


Євро-2024, відбір, 6-й тур


Група Е


Албанія – Польща – 2:0

Голи: Асані, 37, Даку, 62


Група G


Литва – Сербія – 1:3

Голи: Паулаускас, 45 – Мітровіч, 21,32,43


Група Н


Сан-Маріно – Словенія – 0:4

Голи: Віпонтік, 4, Млакар, 16, Ловрич, 61, Корнічнік, 67


Польща в шостому турі мала непростий виїзд до Албанії. Обидві команди не вражали грою, але господарям поля вдалося двічі вразити ворота суперника. Найяскравішим моментом матчу став гол Асані, який дальнім ударом закрутив м'яч у сітку. Польща наразі посідає четверту сходинку, маючи в своєму активі шість балів. А Албанія очолила таблицю групи Е.


Литва та Сербія порадували вболівальників забитими голами. Мітровіч, який влітку покинув Європу заради Саудівської Аравії, ще в першому таймі оформив хет-трик. Господарі поля зуміли відповісти голом Паулаускаса.


Словенія не дала змоги аутсайдеру в першій половині гри завдати удару по своїм воротам. Гості дуже швидко відрили рахунок і ще до середини тайму подвоїли свою перевагу. До кінця матчу в ворота Сан-Маріно влетіло ще два м'ячі. В групі Н ситуація в турнірній таблиці напружена. Словенія та Данія мають по 13 балів, а фіни та казахи відстають на один пункт.