10 вересня 2023 12:32

"Вимагають більше, ніж від представника "Шахтаря" чи "Динамо". Журналіст назвав гравця, який розчарував у матчі з Англією

Журналіст Володимир Звєров висловився про гру вінгера збірної України Михайла Мудрика проти Англії (1:1).


– Виступ Михайла Мудрика розчарував, тому що Вокер був найкращим гравцем цього матчу і не тільки через те, що забив. Але те, як Мудрик наприкінці матчу двічі намагався його обіграти, немолодого пацана – двічі не вийшло. Вокер просто з’їдав Мудрика.


Ми чекали від 10-го номера збірної України більше. Від нього завжди чекаєш більше, тому що тисне цінник, ці емоції через цінник тиснуть. Але Михайло пішов з поля раніше без результативних дій. У принципі, ця ситуація паралелиться зі ситуацією Яремчука. Він не витримує той темп 90-хвилинної боротьби, який пропонують найкращі суперники світу.


У нього та Миколенка на фланзі були Вокер та Сака, потім вийшов Фоден – це ті гравці, проти яких ти мусиш демонструвати якісь з першої до останньої хвилини. Будучи представником «Челсі», від тебе будуть вимагати значно більше, ніж від представника «Шахтаря» чи «Динамо», представника чемпіонату України.


Спишемо йому цей матч в мінус і дочекаємося матчу з Італією. У нас є традиційна забавка українських вболівальників прибивати після невдалого матчу і возвеличувати після успішного. Прибивати не треба, я просто свої думки говорю. Моя думка, що Мудрик зіграв далеко не на своєму рівні. Не на тому, який я хотів би бачити.