10 вересня 2023 10:27

Екс-форвард "Динамо" потрапив у черговий скандал: побив людей на заправці

40-річний колишній форвард «Динамо» Клебер на прізвисько «Гладіатор» напередодні вляпався у черговий скандал.


Екс-футболіст на околиці Сан-Паулу напав на співробітників автозаправної станції. Очевидці відзначають, що Клебер був «явно засмучений» та прибув «у пошуках неприємностей», розштовхуючи людей, які були біля цілодобового магазину.

Спершу Клебер штовхнув одного із співробітників на вулиці, а коли зайшов усередину закладу, то вдарив іншого працівника по обличчю. Обидві жертви вже звернулися до поліцейського відділку та написали на екс-форварда «Динамо» заяву, проте сам «Гладіатор» встиг зникнути з місця події до того, як туди прибули правоохоронці.

Проте потерпілі записали номер автомобіля, яким пересувався Клебер. З'ясувалося, що колишній футболіст користувався орендованою машиною.

Відео, на якому виявився момент нападу, вже перебуває у поліції, яка зараз намагається розшукати Клебера, щоб взяти у нього свідчення.

Напад стався на автозаправній станції у престижному районі Сан-Паулу. За наявною інформацією, Клебер є завсідником цього місця, оскільки мешкає менш ніж за квартал від нього, і цей факт лякає співробітників АЗС, які побоюються повторення інциденту чи нових репресій з боку екс-футболіста.

У червні цього року ім'я Клебера вже з'являлося у пресі у зв'язку зі скандалом про несплату екс-форвардом «Динамо» аліментів на одну зі своїх дочок. На той момент «Гладіатор» не виконував своїх зобов'язань понад рік, а сума заборгованості перевищила 116 тисяч бразильських реалів (майже 22 тисячі євро).

Нагадаємо, Клебер, який грав за «Динамо» з 2004 до 2009 років (105 матчів, 36 голів, 6 асистів), завершив кар'єру футболіста наприкінці 2020 року в американському клубі «Остін Боулд».