10 вересня 2023 10:15

"Зінченку, Циганкову та Мудрику було важко". Хацкевич висловився про нічийний результат українців у матчі з Англією

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував нічийний результат у поєдинку групового етапу відбору між збірними України та Англії (1:1).


Підопічні Сергія Реброва сенсаційно зіграли у нічию проти збірної Англії. Перша зустріч цих команд завершилася перемогою англійців (0:2).

Олександр Хацкевич виділив чинники, що змінилися у грі збірної України порівняно з минулим матчем.

"Якщо порівнювати з першим поєдинком проти Англії, то сьогодні організація гри, самовіддача були на відмінно, і результат хороший", - сказав Хацкевич в інтерв'ю для "Спорт-Експрес".

На думку екс-тренера Динамо, лідерам нашої збірної в особі Михайла Мудрика, Олександра Зінченка та Віктора Циганкова було важко грати у цій грі, оскільки їм доводилося багато грати без м'яча.

"Це хлопці, які вміють працювати з м'ячем, а в цій грі треба було працювати без м'яча, тож їм було важко. Циганков взяв участь у результативній комбінації завдяки своїй передгольовій передачі, вчасно віддав пас, Зінченко увірвався та забив.

Може Олександр десь ризикував передачами на загострення, але з м'ячем він дуже хороший. Зінченко додавав впевненості, спокою та тримав темп гри у ті моменти, коли Україна була з м'ячем».

Окремо Хацкевич виділив невдалу гру Михайла Мудрика, якого абсолютно не було видно на полі.

"Щодо Мудрика, то він розчарував. Його не було видно ні в атаці, ні в обороні. Він мав кілька моментів прискоритися, але Вокер взагалі не дав йому нічого зробити.

Михайло не може занести собі в актив цю гру, бо недостатньо розраховувати лише на швидкість та простір. Футболісти з АПЛ уже знають, як він грає, тому потрібно бути різноплановим та хитрішим гравцем".