6 вересня 2023 19:18

Екс-дівчина Антоні вважає, що в МЮ допомагали приховати напад на неї, що призвело до змiщення силіконового імплантату: "У лікарні запитали б, що сталося"

Колишня дівчина Антоні стверджує, що МЮ допомагав приховати факти насильства над нею.


У червні стало відомо, що у своїй заяві в поліцію Габріела Каваллін вказала, ніби в січні 2023 року футболіст напав на неї «з ревнощів», і його дії призвели до змiщення силіконового імплантату.


Як передає Metropoles, після цього вінгер "Манчестер Юнайтед" зателефонував співробітнику клубу Даніеле Бертолі. Адвокат Каваллін заявив, що в обов'язки Бертоллі входить надання гравцям будь-якої допомоги, він на кшталт «консьєржа або секретаря».


Саме Бертолі зв'язався із клубним лікарем, який надалі оглядав дівчину. На думку її представника, це було зроблено «з метою замовчування того, що сталося, для того, щоб не дозволити Габріелі звернутися до лікарні чи медичної клініки, де б у неї з високою ймовірністю запитали, що сталося або хто на неї напав».

Даніел Біяльскі, адвокат Каваллін, попросив цивільну поліцію Сан-Паулу направити до МЮ запит з метою встановлення ролі Бертолі в подіях того дня. Також він розраховує, що поліція запросить відеозаписи із манчестерського готелю, де все сталося.