3 вересня 2023 20:36

Фаулер про Салаха і Саудівську Аравію: "Після Мессі та Роналду він найвідоміший гравець у світі, справжня суперзірка, його хочуть зробити послом ліги. Мо опиниться там зрештою"

Роббі Фаулер упевнений, що Мохамед Салах перейде до чемпіонату Саудівської Аравії.


Раніше повідомлялося, що Салаха хоче підписати "Аль-Іттіхад". "Ліверпуль" відхилив пропозицію саудівців на суму понад 100 мільйонів фунтів, але "Аль-Іттіхад" готовий запропонувати 200 млн фунтів і побити світовий трансферний рекорд.


«Щодо найголовнішого питання у футболі на даний момент – давайте назвемо це сагою про Салаха – що ж, щодо розвитку ситуації навколо Саудівської Аравії до болю очевидно, що «Аль-Іттіхад» поки не збирається здаватися.

До закриття трансферного вікна в Саудівській Аравії залишився ще тиждень, і я можу сказати, що Салах зрештою опиниться тут (Фаулер працює в Саудівській Аравії). Можливо, не цього разу, але найближчим часом через те, хто він і скільки людей там відчайдушно хочуть, щоб це сталося.


Немає жодних сумнівів, що він, безумовно, найвідоміший футболіст у цій частині світу, і, як я сказав минулого тижня, вони хочуть, щоб він став обличчям чемпіонату Саудівської Аравії. Крім того, як ми вже бачили, саудівці зазвичай одержують те, чого хочуть. Гроші, від яких «Ліверпуль» вже відмовився, справді приголомшують. Але, щиро кажучи, я не здивуюсь, якщо до кінця цього тижня ця цифра подвоїться.


Подумайте, яким переворотом для ліги стало призначення його послом. Він справжня суперзірка, найвідоміший футболіст у світі після Мессі та Роналду. Ось на якому рівні він є.


Послухайте, я не хочу, щоб він ішов. У глибині душі я фанат «Ліверпуля», я хочу найкращого для свого клубу і думаю, що навіть 150 мільйонів фунтів може бути замало для того, щоб угода мала сенс для бізнесу. Так, це справді божевільна сума за 31-річного гравця. Але подумайте, скільки грошей вони можуть втратити, якщо продадуть Салаха без можливості підписати будь-яку заміну.

Це може обійтися набагато дорожче 150 мільйонів фунтів, якщо вони знову упустять топ-4 і місце в Лізі чемпіонів – і це якщо не враховувати, чим це може обернутися через втрату спонсорства», – сказав екс-гравець «Ліверпуля», який нині тренує саудівську "Аль-Кадісію".