3 вересня 2023 12:36

"Бенфіка" розгромила суперника в чемпіонаті Португалії: конкурент Трубіна другий домашній матч поспіль не пропустив

Другого вересня в рамках четвертого туру Прімейри Португалії Бенфіка українця Анатолія Трубіна зустрічалася на своєму полі з Віторією Гімарайнш. Український воротар залишився на заміні, поступившись місцем у рамці 21-річному Самуелу Соарешу.


З 19 хвилини лісабонці грали у більшості, що полегшило роботу конкуренту Трубіна. В підсумку Бенфіка розгромила опонента з впевненим рахунком 4:0, завдяки голам Анхеля Ді Марії, Оркуна Кокджу, Фредріка Еурснеса та автоголу Жоржа Фернандеша.


Після цієї вікторії Бенфіка з дев'ятьма очками вийшла на перше місце. У другого Порту та третього Спортінга також по дев'ять балів, але ці команди ще мають зіграти свої матчі в четвертому турі.


Трубін ще не дебютував за португальського гранда, його перша гра за Бенфіку в рамці очікується найближчим часом. Що стосується Соареша, конкурента Анатолія, то він не пропускає другий домашній матч поспіль. Раніше з ним у рамці лісабонці переграли на своєму полі Ештрела Амадору (2:0). А ось у виїзній зустрічі з Жил Вісенте Самуел пропустив два м’ячі, але Бенфіка виграла з рахунком 3:2.


Наступний поєдинок Бенфіка зіграє з Візелою на виїзді після паузи на міжнародні зустрічі.


За підсумками жеребкування лісабонська команда потрапила в групу до міланського Інтера, австрійського Зальцбурга та іспанського Реала Сосьєдад.


Перший матч в рамках найпрестижнішого єврокубка «орли» зіграють 20 вересня проти Зальцбурга на рідній арені.