31 серпня 2023 00:04

Рубіалес влаштовував вечірки під приводом робочих зустрічей. Дядько глави RFEF згадав: "Одного разу його друг привів 8-10 дівчат. Я сказав: "Ви збожеволіли – їм по 18, вони годяться вам у дочки!"

Дядько Луїса Рубіалеса розповів про вечірку під приводом робочої зустрічі.


Нагадаємо, глава Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) міцно обійняв і поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після перемоги у фіналі жіночого чемпіонату світу, за що зазнав масової критики. Після цього ФІФА тимчасово усунула Рубіалеса від футболу на 90 днів, заборонивши спілкуватися із футболісткою.


– Серед іншого, ви розповіли у суді про вечірку на віллі у Салобрені під приводом робочої зустрічі. Ви були там, що саме сталося?

– Я був у Марбельї, щоб просувати Сегунду Б, коли мені сказали про робочу зустріч у Салобрені. Мені надіслали в WhatsApp адресу, і я поїхав. Я був здивований, бо, коли я приїхав туди, жодної робочої наради чи чогось подібного не було.

Якось мені сказали: «Сьогодні вдень буде вечірка, прийдуть кілька дівчат». І справді, Нене [колишній футболіст «Гранади» та друг Рубіалеса] навів вісім чи десять дівчат. Коли я побачив їх, я сказав: «Ви збожеволіли – їм по 18 років, вони годяться вам у дочки!» - І зачинився в кімнаті.


Цікаво, що на ту робочу зустріч у Салобрені не запросили жодної жінки, яка відповідає за цю сферу. Якщо за планом медичного страхування передбачалося лікування COVID-19, чому, наприклад, не запросити медичних працівників RFEF? Чому не було офіцера зв'язку?


Рубіалес увійшов до моєї кімнати і спитав, що сталося. Я сказав, що не хочу в цьому брати участь, і він відповів: «Ти завжди однаковий – скалка в дупі».


– Ці дівчата були повією?

– Вони були з тих, кого зараз називають «дівчатами для іміджу», яким платять гроші за участь у вечірках та створення настрою. Вони прибули близько п'ятої години дня і поїхали о десятій вечора, – сказав Хуан Рубіалес.