30 серпня 2023 22:45

"Металіст 1925" фактично помер": директор харків'ян повідомив про останній шанс зберегти клуб

Виконавчий директор Металіста 1925 року Андрій Недєлін прокоментував ситуацію навколо харківського клубу, який втратив свого основного інвестора.


Металіст 1925 року може знятися з чемпіонату України після заяви про припинення фінансування клубу його основним інвестором – компанією «AES Group».

Бізнес власників харків'ян зазнав катастрофічних втрат через російські ракетні удари по енергетичних об'єктах на території України.


Виконавчий директор Металіста 1925 року Андрій Недєлін повідомив про сумні наслідки припинення фінансування.

«На жаль, сьогодні я змушений це озвучити. Футбольний клуб Металіст 1925 року фактично помер. Всі, хто хоч трохи розуміється на внутрішній кухні футболу, розуміють, що в такий обмежений термін за подібних обставин знайти нових інвесторів фактично нереально».

При цьому Недєлін повідомив про останній шанс, який має керівництво Металіста 1925, щоб зберегти клуб.

«З огляду на нашу історію та жагу до життя, знайшовся бізнес, який зацікавився клубом. Завтра відбудеться останнє коло переговорів. Від якого все залежить.

Щоправда, я не знаю, що буде завтра. Результат переговорів або заб'є останній цвях і поховає наш клуб, або Металіст 1925 року отримає ще один шанс на життя, розвиток та перемогу», – написав Недєлін у своїх соцмережах.