30 серпня 2023 20:49

Мати Рубіалеса, яка оголосила голодування, госпіталізована. Вона зачинилась в церкві через "криваве і нелюдське полювання" на сина

Мати Луїса Рубіалеса, яка оголосила голодування, потрапила до лікарні.

Нагадаємо, глава Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) міцно обійняв і поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після перемоги у фіналі жіночого чемпіонату світу, за що зазнав масової критики. Після цього ФІФА тимчасово усунула Рубіалеса від футболу на 90 днів, заборонивши спілкуватися із футболісткою.

Мати Рубіалеса, Анхелес Бехар, у понеділок вранці замкнулася в церкві в місті Мотриль і оголосила голодування доти, доки не буде знайдено вирішення проблеми «кривавого та нелюдського полювання» на її сина.

Сьогодні ввечері мати Рубіалеса мала виступити перед пресою, але у призначений час замість неї до журналістів вийшов священик отець Антоніо, який оголосив, що Анхелес Бехар був госпіталізований у терміновому порядку. Вона потрапила до лікарні Святої Анни у Мотрилі.

«Я маю повідомити вам, що у неї були проблеми, і вони посилилися. З цієї причини її довелося терміново доставити до лікарні Святої Анни у Мотрилі. Тут її більше немає», – сказав священик.