30 серпня 2023 13:58

"Айнтрахт": "Коло Муані повідомив, що через намір перейти в інший клуб не братиме участі в тренуванні"

"Айнтрахт" повідомив, що форвард команди Рандаль Коло-Муані бойкотує тренування команди і вимагає переходу до іншого клубу.


«Нападник Рандаль Коло-Муані сьогодні повідомив спортивної дирекції «Айнтрахта», що не братиме участі в сьогоднішньому, останньому перед матчем-відповіді плей-офф відбору Ліги конференцій проти «Левськи» (перша гра - 1:1), який пройде 31 серпня, тренуванні .

Причиною його відсутності став намір перейти до іншого клубу до закінчення трансферного вікна увечері 1 вересня.


«Ми впізнали іншого Рендаля, впізнали його справжній характер. Зараз на нього багато ллється, і це результат цієї реакції, яка неправильна, про що ми говорили йому та його оточенню, і про всі наслідки.


Ми проведемо гру проти «Левськи» без нього. Поведінка не впливає на трансферну діяльність. Наразі важлива гра проти «Левськи». Це є першочерговим і дуже важливим для клубу. Наша команда має високу якість і повністю зосереджена на завтрашній грі», - сказав спортивний директор «Айнтрахту» Маркус Кроше.


За інформацією Фабриціо Романо, Коло-Муані наполягає на трансфері до «ПСЖ». Можливо, футболіст уже в Парижі, щоб чинити тиск та укласти угоду.


Раніше "Айнтрахт" повідомив "ПСЖ", що не прийме пропозицію в 80 мільйонів євро за Коло-Муані.