29 серпня 2023 13:40

Денис БОЙКО: "Я провів фантастичний час у "Динамо", але зараз це такий самий суперник, як і всі інші"

Голкіпер Полісся Денис Бойко згадав свою кар’єру в Динамо і розповів, як збирається налаштовуватися на матч проти


“Зараз я повністю зосереджений на Поліссі. Для мене це найголовніше на сьогоднішній день. Все рано чи пізно закінчується, потім починається нова книга. Починаються нові моменти в житті, в кар’єрі. Я провів фантастичний час у Динамо, я вдячний усім: починаючи від керівників клубу, закінчуючи персоналом, людьми, які допомагали мені працювати щодня, щоб я ставав кращим. Я не шкодую про те, що сталося. Зараз у мене нова сім’я – новий клуб, у якому я віддам все для перемоги і становлення як топ-команди”.

“Я чекаю не тільки на матч з Динамо, я чекаю на кожну нову гру. Це буде правильно і професійно. Динамо – такий же суперник, як і всі інші. Не потрібно робити якісь підтексти, кожен суперник важливий. Ми готуємося до кожного матчу окремо і налаштовуємося окремо. Коли буде гра проти Динамо – налаштовуватимемося на цей матч”, – сказав Денис в ексклюзивному коментарі для SportArena TV.

Бойко залишив Динамо у червні 2023 року на правах вільного агента. Він попрощався із клубом, заявивши, що назавжди залишиться вболівальником Динамо.


За час виступів у складі київського клубу Бойко зіграв 108 матчів у всіх турнірах у період 2005-2014 років і з 2018 року. Разом із Динамо Денис став чемпіоном України, двічі виграв Кубок України та тричі – Суперкубок країни.

Крім Динамо, Бойко також грав за Оболонь, Кривбас, Дніпро, іспанську Малагу та турецький Бешикташ. У складі збірної України він провів сім матчів.

6 липня 2023 року 35-річний голкіпер став гравцем дебютанта УПЛ житомирського Полісся. У новому чемпіонаті він зіграв чотири матчі (два з них “на нуль”), пропустив два м’ячі. Полісся із 9 очками після п’яти турів йде на 3-му місці в УПЛ.