29 серпня 2023 10:37

Кополовець – про роботу помічником депутата: "У мене немає політичних амбіцій. Поки що..."

Колишній футболіст та функціонер Михайло Кополовець прокоментував призначення на посаду помічника депутата Закарпатської області Андрія Шекети.


– Михайле, як ви стали помічником депутата Закарпатської обласної ради Андрія Шекети?

– Все дуже просто. Ми знали один одного давно, одного разу були разом на Сході України з волонтерською місією – ганяли туди машини. Андрій постійно організовує спортивні заходи і казав, що йому потрібні консультації. Ми розговорились і він попросив мене навідувати деякі його заходи. Я погодився. Це було десь три-чотири місяці тому.

Нещодавно ми зустрілись в Ужгороді, випили кави і він каже: «Я хочу, щоб була уже конкретика», та запропонував мені офіційно стати його помічником, і я погодився.

– Наскільки я знаю, робота помічника депутата не оплачується.

– Все вірно, я буду працювати на добровільних засадах. У мене немає політичних амбіцій! Так і напишіть. Поки що…

– Ну а чому б і ні? Шевченко, Блохін та інші відомі футболісти були у політиці. Віталій Кличко зараз мер Києва, навіть Усик заговорив про президенство.

– Я дуже сильно дорожу своєю репутацією, а в політиці величезна багнюка. Я знаю багато депутатів Закарпатської обласної ради і бачу, що там відбувається. Система просто їсть людей, навіть тих, хто прийшов з хорошими помислами і вони всі перетворюються на хохлів, як казав президент у відомому фільмі.

Я не зарікаюсь, все може бути, але поки я щасливий у футбольній сфері. Коли я дивлюсь на те, що відбувається в Ужгороді, то хочеться щось поміняти на краще, але для цього потрібна велика і міцна команда однодумців, – сказав Кополовець.


Фото - ФК "Минай"