28 серпня 2023 12:49

Мати Рубіалеса замкнулася в церкві і оголосила голодування через "криваве і нелюдське полювання" на сина. Луїса усунули через поцілунок із футболісткою

Мати Луїса Рубіалеса оголосила голодування через полювання на її сина після поцілунку.


Раніше глава Королівської федерації футболу Іспанії (RFEF) поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо під час церемонії нагородження після перемоги іспанок у фіналі чемпіонату світу. Рубіалес відмовився залишати свою посаду, згодом ФІФА усунула його від футболу на 90 днів.


Анхелес Бехар сьогодні вранці замкнулася в церкві в місті Мотриль і оголосила голодування доти, доки не буде знайдено вирішення проблеми «кривавого та нелюдського полювання» на її сина.


Мати Рубіалеса разом із сестрою залишилася в церкві після того, як її покинув священик, і замкнулася там. За її словами, голодування триватиме «день та ніч».


Жінка закликала Ермосо «сказати правду» і «дотримуватися тієї версії, яка мала на початку подій». На думку Бехара, сексуального насильства в даному випадку не було, оскільки «є згода обох сторін, як показано на фото».


«Вони роблять з моїм сином те, чого він не заслуговує. Чому вони з ним жорстокі? Що стоїть за усією цією історією? Мій син не здатний завдати комусь шкоди», – заявила мати Рубіалеса.