25 серпня 2023 11:04

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Зміст гри "Динамо" сподобався. Будемо сподіватися, що молодь розкриється"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про поразку "Динамо" у матчі з "Бешикташем".

"Негативний результат, але зміст гри сподобалася. Помітив зіграність у деяких зонах. Я маю на увазі гру перед штрафним майданчиком суперника. Ванат добре вписався у структуру гри. В обороні проблеми залишилися на тому ж рівні. Багато позиційного браку. Антропометрія не дозволяє киянам надійно грати при стандартних положеннях біля своїх воріт, що дуже очевидно, відсутність атлетизму у деяких гравців дозволяє супернику мати перевагу.


Потрібно врахувати, що грали проти досвідченої команди, укомплектовані якісними виконавцями. Хлопців треба похвалити, віддали всі сили. Але це футбол. На цьому рівні одна помилка може вирішити результат матчу. У Туреччині є шанси відігратися. Передумови є, видно, що турки не знаходяться в оптимальній формі. Тактично матч у відповідь буде легше. Трибуни поженуть Бешикташ в атаку. Сподіваюся, що цим Динамо зможе скористатися.

Структура та принципи організації гри не змінилися. Луческ не має просто вибору. Збудувати атакуючий стиль без якісних виконавців неможливо. Ставка на молодь є логічною. Будемо сподіватися, що молодь розкриється. Ярмоленка сьогодні не вистачало.