24 серпня 2023 11:23

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "В грі "Динамо" проблеми присутні, але це проблеми головного тренера, як їх виправляти"

Колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич поділився думками щодо матчу кваліфікації Ліги конференцій «Динамо» Київ – «Бешикташ».

– Чи дивились матчі «Динамо» в Лізі конференцій?


– Дивився. Я також приймав участь у іграх плей-оф. Важко. На перше місце виходить результат. «Динамо» програло у першому матчі і програвали у другому, але зуміли обернути ситуацію. Це говорить, що характер. Так, проблеми по грі присутні, але це проблеми головного тренера, як їх виправляти. Сьогодні не так багато радості в Україні і потрібно підтримувати кожну команду, як представляє нашу країну (прим. Олександр Хацкевич є громадянином Білорусі).


– Чи є шанси пройти «Бешикташ»?


До гри все однаково. Зараз «Бешикташ» посилився і Турецький футбол на сьогоднішній час конкурентний у Європі але характер ніхто не відміняв. Бажаю хлопцям у грі з «Бешикташем» показати рівень і пройти далі.


– Кого можете відзначити з молодих гравців «Динамо»? Хто може вирости в якісного гравця у майбутньому?


Знаєте, молоді, молоді… Сирота вже пограв в Лізі чемпіонів. Дячук один не грав в Лізі чемпіонів. Вся основна команда два роки грала у Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Можна сказати, досвідчена команда з досвідом у міжнародних іграх. Щоб молодь завжди була в Україні та «Динамо» це – робота школи. Вони повинні створити конкуренцію хлопцям, які зараз в основі і допомагати їм в тих іграх, коли отримують шанс від головного тренера. Молодь є, потрібно працювати, показувати результат, тому що вони грають в команді «Динамо» Київ.