23 серпня 2023 17:02

Екс-колега Рубіалеса: "Луїс мене принижував, питав, якого кольору у мене спідня білизна"

Ґенеральний директор спілки футболістів ON Тамара Рамос розкритикувала президента іспанської федерації футболу Луїса Рубіалеса за поцілунок футболістки під час церемонії нагородження ЧС-2023. Вона розповіла, що функціонер також принижував її та ставив їй непристойні питання під час спільної роботи в Асоціації футболістів Іспанії.


“Я перенесла приниження, це було обурливо. Мене цей скандал зовсім не дивує, тому що я знаю його багато років і страждала на нього. Дивно, що він робить це публічно. Мені доводилося слухати питання на кшталт: «Якого кольору на тобі нижня білизна?» Тепер людям буде легше повірити мені. Я не вірю вибаченням Рубіалеса, він намагається виправдати себе», — сказала Тамара Рамос в інтерв'ю El Programa del Verano, її слова наводить Marca.


Нагадаємо, Луїс Рубіалес потрапив у сексистський скандал після церемонії нагородження переможців чемпіонату світу з футболу серед жінок. Функціонер схопив за голову і пристрасно поцілував у губи футболістку Дженні Ермосо. Коментуючи цей епізод у соцмережах, Ермосо наголосила, що їй не сподобалося те, що зробив Рубіалес. Сам інцидент викликав спекотні суперечки у футбольній спільноті. Сам Рубіалес заявив, що «це був момент, коли двоє друзів святкували перемогу».