21 серпня 2023 23:59
2

Дебютний вихід Зінченка у сезоні, гол із пенальті та вилучення. "Арсенал" здобув нервову перемогу над "Крістал Пелас"

Підопічні Мікеля Артети не без зусиль зуміли заробити важливі три очки у виїзному матчі другого туру англійської Прем'єр-ліги з Крістал Пелас (1:0).


Арсенал міг виходити вперед уже на другій хвилині матчу. Габріел Мартінеллі підхопив передачу у штрафному майданчику, але його удар по воротах блискуче заблокував захисник.

У середині першого тайму свій шанс упустив Едвард Нкетіа, він пройшов двох захисників, але м'яч після його удару з меж штрафного майданчика влучив у праву стійку воріт Крістал Пелас.

На 51-й хвилині Сем Джонстон у підкаті збив гравця Арсеналу і арбітр після перегляду відеоповтору вказав на точку. Мартін Едегор, виконуючи вирок, розвів голкіпера і м'яч по різних кутах воріт.


А ось на 67-й хвилині Такехіро Томіясу побачив перед собою другу жовту картку та залишив «канонірів» у меншості до фінального свистка. Варто зазначити, що японець заробив дві картки за сім хвилин.

На 89-й хвилині поєдинку Олександр Зінченко вперше вийшов на поле в офіційному матчі за Арсенал у сезоні 2023/24. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Арсеналу з мінімальною перевагою.

Вилучили конкурента за позицію, тому Зінченко скоро буде грати в основі, гарна новина, бо кому в збірній грати зліва в захисті, Соболь травмований, а Миколенко ще не в тонусі, та ще не грає зовсім.....є варіанти з Михайличенком та Дубінчаком, але то на край випадок.
Сховати
Wiwisisilka, Думаю, з його досвідом та вмінням вести гру, йому в будь якому випадку краще грати в центрі півзахисту