21 серпня 2023 13:30
1

Оголошено склад національної збірної України на матчі відбору Євро-2024 проти команд Англії та Італії. В основному списку 8 динамівців

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров оголосив склад команди, яка візьме участь у підготовчому зборі та кваліфікаційних матчах Євро-2024 проти Англії (9 вересня у Вроцлаві) та Італії (12 вересня в Мілані). В оголошеному переліку — 25 гравців. Ще п'ятеро виконавців увійшли до резервного списку.


Склад національної збірної України


Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).


Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Тимчик (обидва — «Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайличенко («Динамо» Загреб, Хорватія).


Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія).


Нападники: Роман Яремчук («Брюгге», Бельгія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).


Резервний список: Олександр Караваєв («Динамо» Київ), Олександр Сваток, Олександр Піхальонок (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).


Національна команда розпочне свій збір 3 вересня у Тшебниці — передмісті Вроцлава. Саме в цьому польському місті синьо-жовті проведуть матч зі збірною Англії 9 вересня. За три дні після цього, 12 вересня, українці зіграють з Італією на «Сан-Сіро» в Мілані.


Гральна індустрія постійно розвивається, і серед нових імен, які завойовують популярність серед гравців, варто виділити Мостбет. Цей портал поєднує всі переваги сучасного віртуального казино: широкий асортимент слотів, вигідні умови для гри і, що особливо важливо, миттєвий висновок виграшу на банківські картки. Виведення грошей з Мостбет пл також варто віднести до сильних сторін порталу. Користувачі можуть бути впевнені, що їх виграші будуть переведені в строк і без зайвих комісій.

Не бачу Малиновського з Дженоа, щось подібне вже було при Петракові.

Ще здивував виклик травмованого Судакова, і не виклик граючого Артема Бондаренка, зато теж ще викликали Егора Назарину, дивно то все, чим він краще Данила Ігнатенка з Бордо або Володимера Бражка з Динамо.

Ще немає навіть в розширеному списку гравців польского Екстракласа Кочергіна та Булеци, чомусь ігнорують, хоча вони постійно грають та відзначаються результативними діями.

А так всі найсильніші гравці, що зараз маємо, та можуть грати викликали.

Цікаво, що там по Максу Кілману, як ідуть перемовини з ФІФА про загравання за збірну, чому про Кристіаана Равича з Серкль Брюгге забули, хлопчина теж хоче грати за збірну, за віком ще й за молодіжну збірну зможе.