21 серпня 2023 09:53

Федеріко К’єза: "Нарешті забив той клятий гол"

Туринський Ювентус напередодні обіграв фріульський Удізене в гостьовому поєдинку в рамках першого туру італійської Серії A.


Нападник "Старої Синьйори" Федеріко К’єза, на рахунку якого перший гол команди в новому сезоні, після завершення гри поділився власними враженнями від побаченого на полі.

"Це була чудова гра, і в першому таймі ми були особливо інтенсивними, пресингуючи суперників високо — це суть сучасного футболу. Ми не повинні просто тиснути на їхню лінію захисту, ми повинні постійно просуватись глибше й дотискати, що ми сьогодні й показали.


Щодо мого святкування, то я хотів зробити ковзання на колінах, тому що давно цього не робив. Я пожартував над хлопцями на лаві, зазначивши, що нарешті забив той клятий гол.

У новій схемі ми не є статичними, багато рухаємось, і це — саме те, чого від нас вимагає тренер. Із приходом Франческо Маньянеллі ми також випробовуємо цю нову тактику.


Як сказав тренер, наша мета в цьому сезоні — потрапити в Лігу чемпіонів, а далі подивимось", — заявив італійський виконавець.


У наступному турі туринський Ювентус зіграє домашній матч проти Болоньї.