20 серпня 2023 14:02

"Українець вчепився мертвою хваткою": в Іспанії оцінили гру Луніна у матчі "Реала" проти "Альмерії"

Іспанські журналісти прокоментували другий матч поспіль у стартовому складі мадридського Реала Андрія Луніна, який відіграв усі 90 хвилин у матчі із Альмерією (3:1).


Реал в матчі другого туру іспанської Прімери зробив камбек у виїзному поєдинку проти Альмерії. Зустріч завершилася з рахунком 3:1.

Український кіпер Андрій Лунін відіграв повний матч і відзначився одразу декількома ефектними сейвами. Але підсумок його виступу яскраво та емоційно підбила знаменита іспанська газета.

«Перед матчем з Альмерією Анчелотті дав шанс Луніну вчепитися за місце першого номера. Українець вчепився мертвою хваткою. Так, Карло залишив для новоприбулого Кепи широкі двері в основний склад, але в матчі з Альмерією Лунін їх ідеально закрив, чітко показавши, що він ще не сказав свого останнього слова у боротьбі за місце травмованого Куртуа. Що тепер, Анчелотті?», — написала Marca.

У матчі першого туру цього сезону Ла Ліги Реал з Андрієм Луніним у воротах переграв у Більбао місцевий Атлетік з рахунком 2:0.


Прямим конкурентом українця за місце в основі Реала є Кепа Аррісабалага. Іспанця запросили з лондонського Челсі після травми бельгійця Тібо Куртуа.


В наступному, третьому турі Ла Ліги, мадридський Реал зіграє на виїзді з Сельтою. Поєдинок заплановано на 25 серпня.