17 серпня 2023 12:18
1

Артем ФРАНКОВ: "Незважаючи на мінімальну поразку в першому поєдинку, команді Мірчі Луческу під силу вирішити завдання"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій «Динамо» Київ – «Аріс».


- Як добре відомо досвідченим гравцям, на такі матчі взагалі краще не ставити або робити специфічні ставки «проти себе» – наприклад, уболівальникам «Динамо» заряджати на прохід греків. Безпрограшний варіант – або гроші, або радість!

Але все-таки припустимо: незважаючи на мінімальну поразку в першому поєдинку, а також – незважаючи на високу ймовірність пропущеного голу в Бухаресті (саме тому схиляюся до тоталу більше), команді Мірчі Луческу під силу вирішити це завдання. Тим більше, суддівство навряд чи буде настільки ж несприятливим, як і в Салоніках.


Головне для румунського тренера – достукатися до свідомості «Біло-синіх» гравців: відступати ніколи, позаду лише чемпіонат України, з якого нині немає прямого виходу до Ліги чемпіонів.

Ярмоленко, Шапаренко, Буяльський, Ванат – вам доводити, що ваші два по чотири на початку сезону продиктовані не лише слабкістю суперника! При всіх суддівських штучках у Греції ви провели огидну гру, і варто вам продовжити в подібному дусі – виліт негайно постукає у двері бухарестського стадіону, а недоброзичливці – затято нагадають про перенесення матчу чемпіонату з «Металістом 1925» (так бачили б ви, скільки перенесення роду було в різних країнах, починаючи з хваленої Польщі!). Навантажте Куесту як слід, і нехай його ім’я підкаже шлях «Арісу»!


Коффи на результат: 1,90 – 3,60 – 4,40.

Прохід: 2,31 – 1,65.

Моя ставка: прохід «Динамо» – правда, дуже непростий.
Команде понравилось играть под руководством СаШо...Вот и делайте выводы.Если сыграют вничью-слив Луческу,а на наши переживания они давно забили...