16 серпня 2023 09:30

Ведучий "Євробачення" Тимур Мірошниченко прокоментує матч "Динамо" - "Аріс"

Український коментатор та телеведучий Тимур Мірошниченко приєднався до акції «Підтримай «Динамо» та закликав вболівати за київський клуб у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти «Аріса».

«Це відеозвернення до всіх українців у Румінї або десь поруч, тому що в четвер у Бухаресті, на стадіоні «Рапід Джулешті» «Динамо» грає матч-відповідь із «Арісом». Хлопці захищають честь країни і їм конче потрібна підтримка. Тому всі українці мають об’єднатися і обов’язково бути на стадіоні.


Забув поділитися ще важливою новиною: я в цей четвер теж буду з «Динамо», щоправда, не в Бухаресті, а в коментаторській кабіні! Вперше в житті буду коментувати футбол і одразу такий важливий поєдинок улюбленої, рідної команди. Тому дивіться трансляцію на офіційному ютуб-каналі «Динамо» - там почуєте й мене.


Не судіть строго, я не футбольний коментатор, а палкий вболівальник», - сказав Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко - відомий український коментатор, журналіст та телеведучий. Він був ведучим «Євробачення», яке проходило у Києві в 2017 році, а також щороку коментує головний пісенний конкурс в прямому ефірі.