15 серпня 2023 08:17

Воротар та капітан "Аріса" може пропустити матч-відповідь з "Динамо"

Грецький "Аріс" готується до матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій із київським "Динамо". У домашньому поєдинку в Салоніках господарі здобули мінімальну перемогу – Луїс Пальма реалізував пенальті – проте втратили через травму чеського опорного хавбека Владіміра Дариду. Втім, ушкодження Дариди виявилося несерйозним, тому працездатний чеський ветеран уже тренується в загальній групі та майже напевно зіграє в матчі-відповіді в Бухаресті, на добре знайомій Мірчі Луческу арені "Рапіда".


Однак коуч "Аріса" Апостолос Терзіс толком не встиг порадіти поверненню Даріди, як зіткнувся з іншою та, ймовірно, серйознішою проблемою – на тренуванні зазнав травми основний кіпер і капітан команди Хуліан Куеста. На думку клубних лікарів, у 32-річного іспанця є всі ознаки ушкодження зв'язок, і це розтягнення, з доволі високою вірогідністю, не дасть змоги 195-сантиметровому воротареві, який був одним із найкращих у складі "Аріса" в першому матчі, зіграти в Бухаресті. Якщо, звісно, медперсонал "Аріса" не зробить дива, Куеста, мабуть, залишиться в Салоніках.


Якщо ж дива не станеться, то місце у воротах "Аріса" займе бекап Куести – 29-річний Елефтеріос Хутесіотіс. Вихованець "Олімпіакоса" залучався до молодіжної збірної Греції, потім перейшов до "Яніни", а у двох останніх сезонах застовпив місце у воротах "Іонікоса", звідки й перебрався до Салонік перед початком поточного сезону.


Фото: gazzetta.gr