13 серпня 2023 17:24

"Нас не змушують випускати Трубіна": головний тренер "Бенфіки" вперше відреагував на трансфер українця

Головний тренер лісабонської Бенфіки Роджер Шмідт прокоментував трансфер голкіпера національної збірної України Анатолія Трубіна із донецького Шахтаря.


Анатолій Трубін офіційно перейшов із Шахтаря до Бенфіки у четвер, 10 серпня.

Головний тренер Лісабонської команди прокоментував рівень готовності та адаптації українського голкіпера, а також ще одного новачка – бразильського форварда Артура Кабрала, який перейшов з італійської Фіорентини.

«Сподіваюся, вони зроблять нас сильнішими. Вони вже показали добрі якості у попередніх клубах. Вони провели з командою лише півтора тренування, це небагато. Я маю вирішити, чи достатньо цього, щоб бути у складі команди».


Шмідт заявив, що не планує ставити Трубіна та Кабрала у стартовий склад Бенфіки на матч першого туру чемпіонату Португалії проти Боавішти.

«Мій досвід говорить мені, що гравцям потрібно більше часу, щоб зрозуміти динаміку та стиль команди. Я не збираюся ставити їх у ситуацію, коли вони відчувають надто великий тиск. Нас не змушують їх випускати, тому що у команди все гаразд», – наводить слова Шмідта сайт MaisFutebol.