12 серпня 2023 15:40

Назар БАЛАБА: "Говорили з хлопцями, що треба грати на нуль, а ми свої голи заб'ємо"

Захисник "Динамо" Назар Балаба прокоментував перемогу над "Металістом 1925".

- Ми задоволені, адже виграли з таким рахунком. Перед матчем тренери говорили нам, що потрібно налаштуватися, бо ми виходили розслабленими. Я казав хлопцям, що треба зібратися та забити швидкий м'яч, щоб було легше. Як і з "Оболонню" нам це вдалося. Довели рахунок до розгромного.

Такі команди проти нас закриваються, тож треба їм швидше забити. Стає легше грати. Суперник розкривається, а у нас є кудись бігти і швидкі нападники.

- Чекав, що заб'єш сьогодні?

- Не знаю, але я давно хотів відзначитись. Сьогодні вийшло випадково забити спиною (сміється). Добре, що так сталося. Була подача з кутового, Пономаренко бив, м'яч влучив у перекладину. Думав, що м'яч потрапить мені в голову, потім обернувся, а він уже у воротах.

- Що говорив тренер після гри?

- Сказав, що ми добре налаштувалися та добре грали. Потрібно зберігати такий настрій та виходити з ним на кожен матч. Якщо ми будемо розслаблені, то нічого не виходитиме.


– Приємно, що команда знову не пропустила?

- Звичайно. Говорили з хлопцями, що треба грати на нуль, а ми свої голи заб'ємо. Навіть після того, як рахунок був 5:0 та 6:0, казав хлопцям, що потрібно грати до кінця. Зараз у нас різниця забитих та пропущених 17-0. Думаю, надалі це нам допоможе, якщо з кимось буде рівна кількість очок.