11 серпня 2023 08:05

Тренер "Аріса" Терзіс: "Ми не відчували загрози від "Динамо"

Головний тренер "Аріса" Апостолос Терзіс підсумував гру своєї команди проти київського "Динамо" (1:0) в першому матчі Третього Кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій. Як легко зрозуміти з його слів, наставник залишився дуже задоволений. Його цитує Gazzetta.gr:


"В плані тактичної дисципліни ми видали чудовий виступ, найкращий в порівнянні з матчами попереднього раунду. Я говорив перед матчем, що все залежатиме від нашого рівня сфокусованості та прихильності до тактичного плану в обороні. І ми це зробили. Ми вивчили "Динамо", знали його якість, знали, що він забиває багато голів, мої підопічні повністю виконали наші вказівки.


Я навіть вважаю, що рахунок несправедливий, оскільки Карлссон, Даріда та Менендес мали шанси забити хоча б один гол. І водночас ми не відчували загрозу від опонента, крім періоду наприкінці, коли Хуліан відбив удар”.


"Вболівальники надали нам величезний імпульс, ми вдячні їм і сподіваємося, що вони задоволені нашою грою".


"Успішна праця оборони була результатом праці всієї команди, оскільки вінгери також багато допомагали. Команда знала, що робити, адже ми, повторюю, вивчили "Динамо" і повинні були забити ще. Це означає, що ми зіграли добре".


"Вітаю своїх підопічних, але ще нічого не закінчено. В другому матчі ми повинні намагатися додати. Ми отримали психологічну перевагу, але знаємо, що все вирішиться в другому матчі. Хлопці святкували чудову перемогу, але нам час готуватися до матчу-відповіді".


Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 17-го серпня в Бухаресті.


Фото: arisfootballclub