10 серпня 2023 14:55

"Почалися проблеми, про які і не підозрював": екс-форвард "Динамо" та збірної України розкрив причини завершення кар'єри

Екс-форвард київського Динамо та національної збірної України розповів про причини, які змусили його ухвалити таке рішення.


«З початком повномасштабного вторгнення мій емоційний стан був дуже важким. Якби це були хороші умови для гри у футбол: хороші поля, умови для відновлення – це одна історія. Але коли я приїхав грати до другої турецької ліги, то там було дуже жорстке поле».

Артем повідомив, що проблеми зі здоров'ям останнім часом завадили йому повноцінно грати у футбол.


«У мене на цьому тлі почалися проблеми, про які я навіть не підозрював. Воно все накопичувалося. І я вирішив, що немає сенсу продовжувати, бо я весь час щось болить, і я не можу дати свій нормальний рівень», – сказав Кравець в ефірі ютуб-каналу «SportArena».

34-річний Кравець виступав за Динамо з 2007-го по 2020 рік із перервами на оренди до київського Арсеналу, німецького Штутгарту та іспанської Гранади.

Форвард зіграв за біло-синіх 144 поєдинки, забив 43 м'ячі та зробив 14 гольових передач.

Артем також має досвід виступів за турецькі Кайсеріспор, Коньяспор та Сакарьяспор.


У складі національної збірної України футболіст провів 23 матчі, забив сім голів і оформив чотири асисти у період з 2011-го по 2019 рік.