10 серпня 2023 12:30

Артем ФРАНКОВ: "Якщо "Динамо" зможе скористатися своєю фізичною перевагою, стрибне десь трішки вище своїх можливостей, то ми повинні взагалі вигравати"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій «Аріс» – «Динамо» Київ.


"Складна задача стоїть перед нашою командою подумав я. Чому так? 4-та команда чемпіонату України ну повинна ж обігравати 5-ту команду грецької Суперліги. Не така серйозна різниця між нашими чемпіонатами, погодьтеся.


Більше того, «Динамо» у перших двох турах УПЛ мало очевидні проблеми із захистом взагалі, у центрі захисту окремо. Яке б не було сполучення центрбеків у нас (Попов, Біловар, Дячук, Сирота), але ж проблеми були очевидні та суттєві. Тим більше, «Минай» та «Оболонь», при усій повазі до цих колективів – це не найсильніші суперники.


Але так само «Аріс» не можу назвати найсильнішим суперником. У них в центрі оборони грає пара Фабіану – Одубаджо, яку я не можу назвати дуже надійною. Так само варто сказати, що «Аріс» – доволі стара команда. Його лідери Владімир Даріда (екс-гравець збірної Чехії) та Лукас Рупп (екс-гравець «Хоффенхайма») теж вікові гравці, їм далеко за 30 років, тому втома має даватися у знаки.

Якщо «Динамо» зможе скористатися своєю фізичною перевагою, стрибне десь трішки вище своїх можливостей, то ми повинні взагалі вигравати. У мене особисто ставлення до цього матчу оптимістичне".