10 серпня 2023 10:29

"Монако" пропонує "Ювентусу" 22 мільйони євро за Закарію

Після того, як "Монако" відпустив бразильця Жана Лукаса в "Сантос", а також клуб планує покинути і Юссуф Фофана, який розглядав пропозиції від англійських "Ноттінгем Форест" і "Вест Гема", монегаски серйозно моніторять ринок на предмет нового центрального півзахисника. І чи не найоптимальнішим варіантом новий коуч "Монако" Аді Хюттер вбачає швейцарця Дениса Закарію, який належить "Ювентусу", і з яким він працював у Бундеслізі в менхенгладбахській "Боруссії".


Тим паче, що "Юве" на Закарію особливо не розраховує, та й у "Челсі", де Денис грав в оренді в минулому сезоні, відмовилися від співпраці з хавбеком. Тому, за даними трансферного інсайдера Фабріціо Романо, "Монако" запропонував італійському гранду 22 мільйони євро за Закарію, який хоча й не потрібен туринцям, але клуб вивісив на Дениса цінник у розмірі 25 мільйонів євро.


Монегаски мають намір придбати швейцарського центрхава незалежно від майбутнього Фофана в клубі – залишиться Юссуф або все ж піде – і хоча їхня пропозиція не дотягує до бажаної "Ювентусом" суми, все ж є чимала ймовірність, що туринці підуть назустріч потенційному покупцеві.