9 серпня 2023 19:03

Новий клуб Малиновського: потенційний суперник "Динамо" зробив офіційну пропозицію – українця хоче ще одна команда

Сага з майбутнім трансфером півзахисника збірної України Руслана Малиновського набирає обертів. Бешикташ вже зробив пропозицію, Торіно теж у грі.


Після того, як Марсель відсторонив Руслана Малиновського від основного складу, на зірку збірної України почали полювання два європейські клуби.

За повідомленням французького інсайдера Ігнасіо Женарді, на футболіста претендують і турецький Бешикташ, і Торіно, який намагається усіма можливими способами нав'язати конкуренцію потенційному супернику Динамо у Лізі конференцій.

Зазначається, що після завершення трансферу Ніколи Влашича із Вест Гему туринська команда наближається до повноцінної угоди щодо українця.

У той же час італійський журналіст Ораціо Аккомандо заперечив можливу пропозицію із боку Торіно і повідомив, що Бешикташ зробив Марселю пропозицію щодо оренди Малиновського.

За це турки готові заплатити 600 тисяч євро, а також включити в угоду право викупу у розмірі дев'яти з половиною мільйонів.

Нагадаємо, що Бешикташ зіграє з киянами у раунді плей-оф кваліфікації, якщо команда Мірчі Луческу пройде грецький Аріс, а турки обіграють бакинський Нефтчі.


У складі Марселя Руслан провів 23 гри, забив два голи та віддав один асист.


Цього літа Олімпік викупив його у Аталанти за 10 мільйонів євро.


Портал Transfermarkt оцінює гравця в 15 мільйонів, а контракт українця із французьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.