5 серпня 2023 19:07

Пеп Гвардіола: "Ми завжди змушені переплачувати за гравців 10-15 млн фунтів тільки тому, що ми - "МанСіті"

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола заявив, що хотів би зберегти в команді захисника Кайла Вокера та хавбека Бернарду Сілву через те, що буде важко знайти їм заміну.


«Ми завжди змушені переплачувати за гравців 10-15 млн фунтів лише тому, що ми – «Ман Сіті». Якщо комусь потрібні наші важливі футболісти – нам мають зробити пропозицію, але поки цього не сталося. Та коли це все ж таки станеться, ми будемо боротися за те, щоб зберегти їх у команді. Так було з усіма гравцями «Сіті» з першого дня.

У випадку з Бернарду та Вокером ми багато разів протягом останніх місяців і навіть років говорили про те, наскільки важливими вони є для нас, як сильно ми їх хочемо бачити в команді. Ми продовжимо робити усе можливе, щоб вони залишилися з нами.

Не знаю, що буде далі, та якщо клуби не дійдуть згоди – нічого не відбудеться, тому що вони – дуже важливі для нас. Коли ми втрачаємо таких футболістів, нам доводиться шукати їм заміну на ринку, і щоб її знайти, нам треба буде витратити не 10, не 20, не 30, не 40 і не 50 млн фунтів – а значно більше.

Але нам ці гроші потрібні для того, щоб підписувати гравців, які зроблять команду якомога сильнішою та готовою захищати усі здобуті нами титули», – сказав Гвардіола.