4 серпня 2023 10:42

Екс-динамівці втратили єврокубки: колишні гравці збірної України вилетіли з Ліги конференцій

Ордабаси, кольори якого захищають українці Євген Макаренко та Артем Бесєдін, вилетів з Ліги конференцій, поступившись у гостях Легії (2:3) у матчі-відповіді другого відбіркового раунду.


Ордабаси програв у гостях Легії з рахунком 2:3 та залишив Лігу конференцій на стадії другого відбіркового раунду (перша зустріч завершилася внічию 2:2).

Український хавбек Ордабаси Євген Макаренко провів на полі у цій зустрічі всі 90 хвилин, проте не зміг відзначитись результативними діями. Його співвітчизник та партнер по команді форвард Артем Бесєдін не потрапив у заявку.

Після першого тайму господарі вже вели з рахунком 2:0 завдяки голам Павла Вшолека та Юрі Рібейру на 18-й та 42-й хвилинах відповідно.

На 57-й хвилині гри Ордабаси відповів голом Всеволода Садовського з пасу Тамерлана Єрланова.

На 71-й хвилині Легія забила третій м'яч силами Томаша Пекгарта. Асистував йому Вшолек.

За 13 хвилин гості забили ще один м'яч. З пасу Султанбека Астанова відзначився Сергій Малий. На більше Ордабаси у цьому матчі не вистачило.

Нагадаємо, що Макаренко та Бесєдін захищали кольори Динамо та національної збірної України.

Хавбек був гравцем киян із 2013 по 2017 роки. (61 матч, два голи, п'ять результативних передач). За головну команду країни провів 15 поєдинків та оформив один асист;

Нападник виступав за біло-синіх із 2017 по 2023 роки. (143 матчі, 35 голів, 13 асистів). У збірній на його рахунку два голи у 19 матчах.