3 серпня 2023 17:05

Легенда НФЛ Том Брейді став співвласником "Бірмінгема"

Легенда НФЛ Том Брейді став співвласником англійського футбольного клубу "Бірмінгем Сіті". 46-річна легенда американського футболу стане акціонером та головою консультативної ради футбольного клубу.


Брейді вже озвучив відеоролик, в якому представив себе вболівальникам: "Мені ще багато чого треба дізнатися про англійський футбол, але я знаю багато про те, як перемагати. Успіх починається з важкої роботи, поки ніхто не дивиться. Я знаю, що команда - ніщо без підтримки міста. І найголовніше, мені подобається бути аутсайдером, - сказав Брейді, який, зокрема, поділиться своїми знаннями про харчування, відновлення та комерцію.

Нагадаємо, "Бірмінгем" вилетів з АПЛ в 2011 році. Минулого сезону клуб посів 17-те місце у Чемпіоншипі. Зазначимо, Брейді вважається найкращим квотербеком усіх часів і народів і п'ять разів визнавався найціннішим гравцем (MVP) Суперкубка. Він шість разів вигравав Суперкубок з "Нью-Інгленд Патріотс" і один раз з "Тампа-Бей", у 2021 році. У липні 2022 року він підписав вигідний контракт з Fox Sports на роботу аналітиком протягом наступних 10 років. За ці 10 років Брейді заробить 375 мільйонів доларів (майже 344 мільйони євро).