30 липня 2023 20:40

Володимир ШАРАН: "Заслужена перемога "Динамо". Усі рішення арбітра були правильними"

Прес-конференція головного тренера "Миная" Володимира Шарана після матчу з "Динамо".


- Заслужена перемога "Динамо". Сьогоднi ми добре розпочали, грали у той футбол, який хотіли бачити, але кияни не створили моментів у першому таймі, щоб зрівняти рахунок та вийти вперед. Це наші помилки. Плюс висока майстерність суперника. Хочеться, щоби в атаці ми грали більш ефективно. Хоча ми взяли футболістів, які мали посилити гру попереду.

Кінцівку потрібно було догравати, але "Динамо" має такі запасні гравці, про яких мріє будь-яка команда. Вони підсилили гру, а ми фізично вже втомилися. Але все гаразд. Це перша гра. Добре, що зіграли проти одного з лідерів, який боротиметься за найвищі нагороди.

Чи був пенальті у наші ворота? Я був далеко й не бачив. Але ж у нас був на VAR Копієвський. Думаю, що він ухвалив правильне рішення. Вважаю, що всі рішення були правильними. Але треба переглянути усі моменти.


Після матчу настрій трохи піднявся, коли Луческу сказав, що маємо гарну команду. Ми показали гарну гру. Результат незаслужений. Чотири – надто багато. Сподіваюся, що далі ми не стільки пропускатимемо і забиватимемо більше, ніж суперник. Тоді прийдуть перемоги. Які ми маємо завдання на сезон? Потрібно реально дивитися на речі, що відбуваються у нашому клубі. Наше завдання – зберегти прописку у Прем'єр-лізі. Завдяки трьом очкам, які ми здобули від "Зорі", ми посіли восьме місце. То справді був фурор. Планували посісти щонайменше 12-е місце. Зараз завдання таке саме. У Прем'єр-лігу зайшли ЛНЗ та "Полісся", які ставлять вищі завдання через хороше фінансування. У нас не ті умови, щоб брати гравців, як у цих командах.