28 липня 2023 11:55

Гавертц — про перші дні в "Арсеналі": "Ці хлопці такі молоді та голодні — це те, чого я хотів"

У своєму останньому поєдинку під час тренувального збору в США лондонський Арсенал влаштував справжнє шоу у товариському поєдинку з каталонською Барселоною, здобувши перемогу з рахунком 5:3.


Один із новачків "канонірів" Кай Гаверц, який відзначився у ворота каталонців одним голом, поділився враженнями від своєї адаптації в Арсеналі та поверненню на футбольному полі у центр півзахист.


"У нас чудова команда, і тут відразу почуваєш себе як удома. Ці хлопці дуже полегшили мою інтеграцію у колектив. З ними весело, вони всі такі молоді та голодні. Це те, чого я хотів. Я дуже щасливий бути тут.


Мені справді подобається грати на позиції у лінії півзахисту. Я більше володію м'ячем, більше інтегрований у гру. Я думаю, що я маю багато можливостей для вдосконалення. Я все ще адаптуюся, проте поки мені дуже подобається те, як все відбувається.


Очевидно, що це зовсім інший стиль футболу, ніж той, у який ми грали в Челсі. Я думаю, що це стиль, який мені дуже добре личить. Звичайно, завжди потрібно деякий час, щоб звикнути до цього. Я тут уже два з половиною тижні. Це займе деякий час, але я роблю все можливе, щоб грати на найвищому рівні", — цитує слова Кая Гаверца The Telegraph.