27 липня 2023 18:22
1

Журналіст: "Під час сезону Біловар буде четвертим в ієрархії центральних захисників "Динамо"

Український журналіст Віктор Вацко висловився про захисника "Динамо" Крістаїна Біловара.


- Потрібно розуміти, що матч першого туру з "Мінаєм" через дискваліфікацію пропускає Дячук. А Сирота приєднався до першої команди після участі у ЄВРО. Тож багато грав Біловар. У мене було багато скепсису з цього приводу, але за фактом гри в мене немає причин висловлювати якісь претензії до Біловару. Інша річ, що в ході сезону він буде четвертим в ієрархії центральних захисників "Динамо" після Попова, Сироти та Дячука. Плюс я ще розраховую, що кияни придбають ще одного центрбека, щоби збільшити конкуренцію.

Не зовсім згоден з паном Вацком, може на сайті transfermarkt він і є 4 цетральним захисником по ціні, але по грі яку він демонстрував на зборах він зараз другий центральний захисник, та буде грати в парі з Поповим. Та й не забуваємо про те хто в нього дівчина.
Але як вже ми звикли в кожному сезоні, як полюбляє грати Попов, травми, дискваліфікації, то більше грати будуть пари Сирота Біловар або Біловар Дячук. І це не добавляє надійності в захисті Динамо, бо Сирота не стабільний вже який сезон, навіть в молодіжці програв конкуренцію Батагову. А Дячук зовсім ще зелений, без досвіду гри, на мою думку його ще потрібно поки віддати в оренду, для отримання практики гри на дорослому рівні.
Тому вважаю бажано зараз купити універсального центрального захисника, який міг бі зіграти з права та зліва, з досвідом на підміну Попову.
Дивно ще що Луческо не спробував на зборах Рамадані центральним захисником, у хлопчини, однією з сильних його сторін, є тактична вихованість, за це Луческо його і взяв в Динамо, бо таких гравців дуже легко можна навчити виконувати та втілювати бажання тренера на полі.